Om Nordisk Højbed

Velkommen til Nordisk Højbed. Nordisk Højbed er en dansk producent af højbede og plantekasser. Nordisk Højbede har base i København, og vi sælger først og fremmest højbede og plantekasser til kunder fra Sjælland og Skåne.

Hos Nordisk Højbed anvender vi forskellige  træsorter. Vi har fokus på holdbart træ og klog træbehandling. Det gør højbedet eller plantekassen holdbar over mange sæsoner.  Du kan her på hjemmesiden  se vores luksus højbed i spansk kastanjetræ, som  har en holdbarhed på 30 år. Træ er altid sårbart overfor råd, når det kommer i kontakt med våd jord. Alt træ, som er i kontakt med jord, skal behandles! Vi anvender naturens egne produkter – linolie og trætjære – i vores træbehandling.

Nordisk Højbed er specialister i højbede og pantekasser i sibirisk cedertræ, Den ringende ceder, som de kalder den i Sibirien. Den ringende ceder er et smukt lidt hvidligt træ, som kan klare enhver kold vinter, og det er stærkt og holdbart sammen  med våd jord.

Vi har en række standardmodeller, som du kan se her på hjemmesiden. Vi har også et flex-mål-koncept, hvor vi producere højbede og plantekasser i højder, længder og bredder, som aftales med vores kunder.